Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Geplaatst door op jun 13, 2013 in Blog | 0 reacties

De ultieme festivalschoen

De ultieme festivalschoen

Paaspop opende eind maart traditioneel het festivalseizoen in Nederland. Deze zomer kun je op verschillende festivals weer genieten van allerlei acts uit binnen- en buitenland. Veel op zo’n festival is weerafhankelijk, zoals bijvoorbeeld kleding en schoenen. Welke schoenen jij draagt kan van invloed zijn op hoe jij het festival beleeft. Daarom zetten we een aantal goede opties op een rij.

Op festivals zijn altijd onmiskenbaar een aantal klassieke festivalschoenen zichtbaar. Sneakers van Converse (All Stars) of Vans zijn razend populair onder festivalbezoekers en als je deze toch liever niet aan doet dan koop je gewoon een paar bij Scapino. Zeker bij mooi weer zie je een groot aandeel van het publiek met deze specifieke schoenen lopen. Vaak ademen ze goed en zo blijven je voeten redelijk koel terwijl je losgaat met je vrienden. Onder de iets rustigere festivalgangers zijn teenslippers zijn bij die omstandigheden populair.

festival-shoes

Is het echter wat slechter weer, dan krijg je met deze gympies al snel natte voeten. En dat kan behoorlijk vervelend zijn als je nog de hele dag door moet feesten. Sommige festivalgangers dragen bij veel regen graag regenlaarzen. Praktisch om droge voeten te houden, maar niet heel comfortabel en ook niet heel hip. Maar daar is iets op gevonden, namelijk Festival Feet. Deze beschermhoes trek je over je gewone schoenen aan en strik je vast met een veter. Het ziet eruit als de klassieke Converse All Stars en beschermt je schoenen tegen viezigheid, regen en kou. Niet alleen je voeten blijven droog en schoon, ook je schoenen komen zo ongeschonden uit de festivalstrijd!

Post a Reply

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>